SİVAS / MERKEZ - Sivas Şefik Güngör Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Sivas Şefik Güngör Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Kılavuz Mahallesi 13. Sokak No2 SİVAS
Vizyon
Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli. • Çalışanlar daha iyiye ulaşmak için kendini yenilemeli, geliştirmeli. • Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilmeli, işbirliği içinde çalışmalı, çevresine uyum sağlayabilmeli ve yeniliklere açık olmalı. • Türk Milletinin, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek için çalışmalı.
Misyon
Öğrencileri bilgiye ulaştırmak, bulunduğu seviyeden daha iyi seviyeye çıkarmak ve onları sosyal hayata hazır hale getirebilmek için VARIZ. • Öğrencilerin eğitim öğretim hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmaları, bu hizmetin kontrolü için VARIZ. • Çalışma alışkanlığı kazanmasını için yol gösterici olarak VARIZ. • Öğrencilerin yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını sağlamak, hayata hazırlamak için VARIZ. • Biz ülkesine ve tüm insanlığa, yararlı, üretici, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek için VARIZ.
09.10- 14.10
HALK OTOBÜSÜ YİĞİTLER - KILAVIZ