SİVAS / MERKEZ - Sivas Şefik Güngör Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Kas

Hedef projesi kapsamında veli ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ameliyat olan 1.sınıf öğrencimiz Burhan Efe FELEK’i evinde ziyaret ettik.

Kas

Hedef Projesi kapsamında 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla hazırladığımız programımızı gerçekleştirdik. Farkındalık programımıza katılımlarından dolayı, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Halil KURT ve Katılım sağlayan Okul Müdürlerimiz ve değerli Velilerimize teşekkür ederiz. Gösterilerin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız'ın 100. Yıl Dönümünü Öğrencilerimizle, Cumhuriyet Şarkıları Eşliğinde, Cumhuriyet resimleri yaparak kutladık.

Ekm

Sivas Hedef Projesi kapsamında, Okul Bahçemize Sek Sek, Labirent ve Köşe Kapmaca  oyunları için renkli çizimlerle alanlar oluşturduk. Başta Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gülşah AĞRILI hocamıza ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul uygulama evimiz öğrencilerimiz tarafından aktif olarak kullanılıyor, öğrencilerimiz uygulama evinde günlük yaşam becerileri kazanıyor.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı''Okul-AileBirliği Genel Kurul Toplantısı''nı velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz bahçesinde yetiştirdiğimiz kabaklardan yaptığımız kabak tatlılarını öğrencilerimiz ve okul personelimize ikram ettik. Sonrasında öğrencilerimiz müzik eşliğinde eğlenerek keyifli dakikalar geçirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

''Okula Dönüş Zamanı: İlk Gün Heyecanı ve Öğrencilerin Karşılanması''

Eyl

Bireyselleştirilmiş eğitim programı (BEP) hakkında bilgi sahibi olunmasının sağlanması. Destek eğitim odası hakkında bilgi sahibi olunmasının sağlanması.Seminer konumuzu anlatımı için Ümit YÜKSEL hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

“Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri” konulu seminer çalışmamızı tamamladık. Çoşku KESKİN hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

Zorlu yaşam olaylarında meslektaş dayanışmasının öneminin vurgulanması ve yakın zamanda yaşanan zorlu yaşam olaylarına ilişkin vakaların paylaşılması sağlanarak uygun müdahale yöntemlerinin tartışılması.Seminer konumuzu anlatan Şükran CERAN Hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Ögretim yılı Sene Başı Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdik. Öğretmen ve Öğrencilerimize Hayırlı Olsun.

2022-2023 Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdik.

May

Okulumuz Hemşiresi Rabia AKTÜRK okul personelimize iş sağlığı güvenliği hakkında sunum yaptı.

Kamu Spotu video için linke tıklayınız.